902 014 110

MENÚ
Servicios sanitarios, mutualismo y atención a la dependencia

Testimonis


Família Peláez La Torre, Hospital Sociosanitari Mutuam Güell, Febrer 2016

Desde el primer día hasta el último de este periodo de algo más de un mes, nos hemos sentido arropados por un grupo de persones que se han desvivido, de día y de noche, por procurar los mejores cuidados tanto médicos como humanos. Son muchas las muestras de cariño y ganes de ayudar que hemos recibido, y eso, les puedo asegurar, que lo valoro de todo corazón, Nunca olvidaré vuestra labor, entrega y profesionalidad.


Família Romero-Martín, Hospital SOciosanitari Mutuam Güell, febrer 2016

Els agraïm l'atenció i el tracte humà que ha rebut el meu pare per part de tot l'equip de professionals, metges, metgesses, infermers i infermeres, i auxiliars que l'han atès, matins, tardes i nits, en un moment tan especial i delicat emocionalment i que la família viu amb especial preocupació. Per a nosaltres és important pensar que heu fet tot el possible per tal que el pare disposes del major benestar durant la malaltia, i la forma en que l'heu tractat de ben segur hi ha contribuït. Gràcies per tot.


Família Puig-Pey Orra, Hospital Sociosanitaria Mutuam Girona, 2016

A través d'aquest escrit, volem expressar la nostra gratitud, per la seva paciència, professionalitat, humanitat, capacitat d'empatia i bon fer a tots els professionals que ens han atès.


Família d'Ivonne Montolio, Centre Residencial Mutuam La Creueta (Sabadell), 2015

Us volem agrair de tot cor l'atenció, dedicació, cures i afecte rebudes per la Ivonne. Ens hem sentit molt acompanyats amb la vostra dedicació i suport, fent que tot hagi resultat més suportable. Feu extensiu a tot el personal, el nostre agraïment, especialment a les infermeres i auxiliars de la tercera planta.


Família d'Isabel Plata, Residència Vila-seca, 2015

Mi agradecimiento total a todos los trabajadores de la Residencia Vila-seca que en estos 12 años cuidaron de mi madre con todo el cariño incluso cuando yo no estaba. Sin excluir a nadie, gracias. Sólo se decir que ella estaba muy contenta y yo también, de verla así, hasta el último momento.


Mercè Piqueras, PADES Les Corts 2015

El primer contacte directe que vam tenir amb el PADES va ser quan vam rebre la visita de l'equip que s'havia d'encarregar del seguiment de la malaltia del meu marit...(llegir més)


María Guerra, Hospital Sociosanitari Mutuam Girona, 2015

"Les escribo esta carta con el fin de agradecer la atención que recibió y (particularmente) la que me dispensaron a mi y a mi familia los días y noches que pasamos en el centro. Destacar a Elodi, Nora, Esther, Paqui e Imma que me hicieron más llevadero el dolor y que estuvieron en todo momento pendientes de mi en esos duros momentos."


Familia Villaverde Cabellos, PADES Les Corts 2015

"Quiero expresar mi agradecimiento y felicitarles por el magnifico personal tanto a nivel técnico como HUMANO que poseen, destacando la labor de la Doctora Dolores Martí y la enfermera Montse Puig, quienes nos atendieron magníficamente en el difícil trance de la muerte de nuestra madre, con su trabajo y consuelo que en esos duros días nos prestaron."


Santiago Romaní, PADES Esquerra Eixample, 2015

Volia expressar l'agraïment més sincer a l'equip del PADES de Mutuam de l'Esquerra de l'Eixample en els últims dies de la meva tieta Sra. Roser Romaní. Menció especial per la infermera Neus Legua i per la metgessa Montse Luna que en tot moment han fet el millor per la pacient i ens han donat suport i ajuda. També per a les altres integrants de l'equip, de les que no disposo del seu nom.  Voldria destacar la humanitat i professionalitat amb què han gestionat aquests moments difícils per a tots.


Família Llunell, Residència Sant Cugat 2015

Gràcies pel suport, companyia i afecte en l'adéu a la Pepa Llunell, demostrant que tampoc hi ha barreres en aquests moments. Agraïm en especial a tot el personal de la Residència que sempre l'heu atès molt bé, a la Llar d'Avis de la Parròquia on compartia grans estones i a la Colla de Minusvàlids Casa Nostra i Vostra.


Esther Pardo i Gimeno , PADES Sants 2015

Ja fa uns mesos que va morir el meu marit però fins avui no he tingut el valor de posar-me a escriure. Dec aquestes paraules a les persones que van ser al nostre costat tot el temps que va durar la seva malaltia, alguns des del començament. GRACIES a les “noies” del PADES de Sants. Totes les paraules que pugui escriure d’agraïment i admiració seran poques. Ho vàreu ser tot per a mi aquells últims dies les 24 hores, i amb tant d’amor per als desconeguts. Us hi deixeu un tros de pell a cada casa. Poca gent sap que existiu i la feina i diners que estalvieu a la sanitat pública. Altre vegada GRÀCIES.


Sra. Antonia Pedride, Hospital Sociosanitari Mutuam Güell, 2014

"Hay trabajos en los que se necesita, sí o sí, vocación y una gran capacidad para dar, sin recibir nada a cambio. Tengo que agradecer a todo el personal de Mutuam Güel, pabellón 3, la dedicación y entrega que ha recibido mi madre. Y  no sólo el cariño y cuidado que ha recibido ella, sinó también los ánimos y fuerza que han dado a la familia.  Gracias por estar tan pendientes del estado de mi madre y de la familia."


Herminio Avilés, Pades Sants-Montjuic, 2014

El vaso medio lleno: Gracias, PADES (El Periódico, 27 agost)

"En los últimos tiempos hemos tenido que aprender a convivir con la angustia y el miedo que produce el runrún permanente en los medios de comunicación sobre la crisis. Evidentemente, abundan las noticias negativas y espeluznantes, pero no siempre el vaso está medio vacío, también existe el vaso medio lleno. Un ejemplo: el sistema sanitario. Por supuesto que hay reducciones de camas, listas de espera, aglomeraciones... pero no todo es negativo. Por eso quiero dedicar estas líneas al centro de PADES de Sants-Montjuïc, para el que no encuentro suficientes palabras de agradecimiento. Antes de que falleciera mi madre, nos fueron preparando con cariño y dulzura. Son especiales... de otra pasta. Porque ellas sufren más que nadie esta crisis, en recortes de personal que implican más trabajo, falta de medios, duros desplazamientos de una casa a otra, no siempre a corta distancia... Pero ahí están, De eso se valen nuestros políticos, porque saben que personas como estas, que aman su trabajo, les sacarán las castañas del fuego. Pero cuidado, que a veces, de tanto tensar la cuerda se puede romper".  


Família Palau Gil, Hospital Sociosanitari Mutuam Girona, 2014

"Després d’atendre’m per telèfon des del PADES Gràcia, van tenir la paciència d'escoltar-me, tranquil·litzar-me, aconsellar-me i explicar-me sense atabalar-se ni un sol moment. Les meves paraules queden curtes per expressar la meva admiració davant tanta professionalitat i humanisme. EL doctor ens va treure del pou ofuscat on érem per dur-nos molta llum. Per la nit vàrem poder reposar sentint que estàvem acompanyats i que deixàvem el laberint enrere. La mare va poder ser atesa professionalment a l’Hospital Sociosanitari Mutuam Güell. Sabent que estem en un moment en que les condicions de feina s'endureixen, volem agrair-los que la humanitat hagi estat en tot moment tan gran."


Família Tarragó, PADES Dreta Eixample, 2014

"Mai podrem agrair prou el que hem rebut del PADES Dreta Eixample. Es difícil trobar les paraules correctes per un sentiment tan gran. De les poques coses bones que pot tenir viure una malaltia com la del meu pare, es trobar-se amb gent com vosaltres. Amb una professionalitat immillorable i un tracte personal exquisit. Realment un luxe."


Familia Bassas - Onieva, Centre Collserola 2014

"Voldríem escriure aquestes quatre ratlles com a comiat i com agraïment a tot el personal del centre amb el que hem tingut tracte directe i indirectament. Hem estat a la residencia 9 mesos i 20 dies i hem pogut constatar el grau de professionalitat de cadascun de vosaltres. A part, hem pogut gaudir d’un tracte humà que, en les circumstàncies que ens ha tocat viure, ha estat per a nosaltres de gran ajut i recolzament. Saber que deixàvem la mare en bones mans i que quan nosaltres no hi érem, estava ben atesa, era per a nosaltres de gran tranquil·litat. Per tot això i altres coses que sempre recordarem, us volíem donar les gràcies."


Sr. Josep Orcaja, Residencia Vila-seca, 2014 

Deseo dejar constancia de mi admiración por mi estancia en la Residencia Vila-seca. Felicito efusivamente a todo el personal del centro por su eficaz y amable trato en su trabajo, respeto y amor sincero. Sois un equipo muy cariñoso que aportáis en todo momento valores importantísimos a los residentes, lo que demuestra que sois muy humanos."


Família Aparicio, Mutuam Girona 2014
"Volem expressar el nostre agraïment a tot el el personal del centre per el tracte amable i professional que han dispensat al nostre pare. Estem convençuts que interpretem el que ell hauria fet: agraïr a totes les persones que l'han atès durant la seva estada per el tracte tan humà que va rebre al seu centre"


Familia Vallecidos Hernández, Mutuam Güell 2013
"Pasados los momentos más difíciles, nos sentimos muy tranquilos, y ello se lo debemos sobre todo a la atención que recibió nuestra madre en todo momento, por cada uno de vosotros. Queremos expresar a todo el personal de Mutuam Güell, nuestro más sincero agradecimiento por la profesionalidad y trato humano, y por haber contribuido también con atenciones y cariño"


Roser Benet, Mutuam Güell 2013
"Agrair a tot el el personal l'atenció professional i humana que van dedicar al meu pare. En aquests moments en que la sanitat està sent poc considerada per l'Administració, vosaltres no heu escatimat dedicació ni esforços".


Família Marta Gran Ferran, EAPS Mutuam 2013
"La calidad humana de la gente que integra el equipo ha hecho más llevadera la enfermedad de mi padre y ha reconfortado a la familia, ayudándonos a entender lo que estaba pasando. Muy sinceramente os damos las gracias. NOs han ofrecido un acompañamiento generoso, próximo y muy humano, guiándonos en la aceptación de lo que tendríamos que vivir."


Família Marcén-Marca, Residència Vila-seca 2013
"Volem manifestar el nostre agraïment a tot el personal de la residència, especialment a les persones que presten el seu servei a la tercera planta. Durant la nostra estada, tot el personal ha mostrat un alt nivell de professionalitat en l'exercici de la seva tasca i que han sabut envoltar-la d'atencions i afecte. Les nostres sinceres gràcies".


Familia de Soledad Oliva, CSS Mutuam Güell 2013
"En los tiempos que corren en que todos tenemos nuestras quejas por los dichosos recortes en sanidad, debo decir que nosotros hemos quedado super contentos de todo y de todos. SIn duda es un centro para recomendar".


Família de Mercè Farrés, Residència Les Franqueses 2013
"Tant en la vessant de la medicina com en el tracte humà ens hem sentit totalment acompanyats. Uns extraordinaris professionals, en tots els aspectes. A aquesta societat, de la que només destaquem aspectes negatius, i tan mancada de valors, cal esmentar també les coses bones: i dóna gust veure persones tan entregades a la seva vocació. Per tot, moltes gràcies a tots".


Rosa Mar i Brugues, Mutuam Activa Tren dels Llacs, 2013
"Quería daros las gracias a todos por este día maravilloso que he pasado en la excursión. Me lo pasé muy bien. Todos son encantadores. Miles de gracias a Pau y Montse López por sus atenciones. Espero repetir pronto tan fantástica experiencia. Saludos a todos".


Carme Caralt, Centre Sociosanitari Mutuam Güell, 2013
"Admiro i agraeixo a tots els professionals d'aquesta casa, la seva preparació, eficiència tècnica i amabilitat amb la que m'han tractat. Posada a fer lloances i agraïments no acabaria mai. Rebin el meu agraïment i satisfacció per haver-me permès de viure aquest temps de recuperació en un ambient tan càlid i respectuós envers les persones; una agradable experiència que recordaré sempre. Puc fer meva la dita catalana: M'hi he trobat com a casa".


Josefina Ferrer, Residencia Vila-seca, 2013
"Quiero dar las gracias por els exquisito trato profesional y sobretodo humano recibido en la Residencia Vila-seca, por parte de todos los empleados. De Cantabria me traje a mi madre y la ingresé en el centro de dia de la residencia. A pesar de mi miedo porque no conocia a nadie, empezó a ir y con el paso de los dias cada vez se sentia mejor. Desde que está en la residencia no se ha vuelto a caer, coordina mejor y la salud fisica y mental ha sido extraordinaria, conservando una calidad de vida excelente. Alguna vez me paro a pensar qué hubiera hecho yo pasando estos baches sino existieran centrso como éste, que les acarician, les abrazan, les hacen sonreir y les hacen sentirse queridos. Dicho esto un especial agradecimiento a todo el personal del  centro por TODO."


Carmen Minguell, PADES 2013
"M'adreço a vosaltres per donar-vos les gràcies, ja que des de el moment en que vàreu aparèixer, el vostre recolzament ens va servir de molt. Realment ho teníem molt complicat sense vosaltres. No us oblidarem. Gràcies."


Anna Maria, Núria i Vicenç Martí Centre Sociosanitari Mutuam Güell, 2013
"Nuestro padre falleció en su centro y con estas líneas queremos agradecer a la dirección y a su gran equipo de médicos, enfermeras y auxiliares que con su profesionalidad y excelente trato humano suplen con creces las graves carencias que están ocasionando los recortes a nuestra sanidad pública. Muchas gracais por demostrarnos el verdadero sentido de una profesión: la vocación."


Juan Hernández Cuenca, Residència Font Florida, 2013
"Nuestra madre permaneció en ingresada en esta centro desde 2006 hasta el 26 de febrero de 2013. Durante este tiempo disfrutó de buena calidad de vida gracias a lo adecuado de las instalaciones y las atenciones de loe empleados de la residencia. Con este escrito queremos expresar nuestro reconocimeinto a todos los empleados de la residencia por su buen hacer en el apartado profesional que cada cual desempeña."


Montserrat Batalla, Residència Mutuam La Creueta, 2013
"És impossible agrair en quatre ratlles el munt d’atencions i serveis que ens heu donat tots plegats. El bon ambient, distès i agradable de tot el personal que hi treballa ha estat un dels principals motius pel qual les visites i tertúlies dels allotjats no eren feixugues. Tot el contrari, hi entràvem contents i en sortíem més satisfets encara, en poder comprovar el tarannà, bona companyia i millor atenció que dedicàveu a tots els residents. La nostra amistat i reconeixement amb tots vosaltres no s’acabarà mai."


Manel Domènech, Equip PADES, 2013
"El meu agraïment i felicitació per l’equip PADES que ho ha fet tot amb una delicadesa i eficiència professional admirables. Tot va passar, tal com van dir, fet que dóna la tranquil·litat d’estar fent tot el possible de la millor manera que es pot fer. Aquesta carta mereixeria tenir pàgines i pàgines, però l’essència del fet està dita i més val ser concís."