La Residència Vila-seca gaudeix de la Festa Major d’estiu del municipi spanish123

Agost 23, 2023

El passat 3 d’agost, la gent gran de la Residència Vila-seca, va assistir al tancament de la Festa Major d’estiu del municipi. Durant aquest darrer dia, va haver-hi un concert d’havaneres amb rom cremat a la plaça de l’Estudi que els i les residents no es van voler perdre.

El concert en qüestió, interpretat pel grup Sons d’Altamar, estava programat a les 20 h. Aquest fet va implicar que per poder assistir a l’activitat nocturna es van haver de realitzar un seguit d’adaptacions al centre. Entre altres, es van reorganitzar els àpats, fent el sopar abans de l’horari habitual, també es va comptar amb personal auxiliar extra i es va convidar a les famílies i persones voluntàries.

La vetllada va ser molt agradable, i tothom va quedar molt agraït. Per part de l’Ajuntament de Vila-seca també es va rebre un tracte favorable, ja que aquest va reservar les primeres files davant l’escenari per a la residència. En total catorze persones residents acompanyades per les seves famílies, van gaudir de més d’una hora d’havaneres i del rom cremat.

Amb aquestes sortides excepcionals queda en evidència, la importància d’apropar el centre a la comunitat i a les activitats que es duen a terme al municipi. Tot i les adaptacions i recursos necessaris per portar-ho a terme, la naturalitat en què tot va fluir va fer molt valuosa l’experiència.


No items found

Deja un comentario