Residències gent gran. Serveis sanitaris i d'atenció a la dependència

Com et podem ajudar?  
×

Com et podem ajudar?

INFORMACIÓ SOBRE LA LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT
Dades de contacte dels responsables GRUP MUTUAM (MUTUAM MPS; MUTUAL GESTION INTEGRAL S.L.U.; RESIDENCIAS AIDAR S.L.U..; QUIDAM EUROPA S.L.; UTE RESIDENCIA VILASECA; FUNDACIO PRIVADA MUTUAM CONVIURE) Carrer Provença, 392, 7ª planta, 08025 (Barcelona) T. 932479440 lopd@mutuam.com
Quins tractaments portem a terme amb les seves dades personals? Quina és la base que ens legitima a tractar les seves dades personals?
1. Les dades personals seran tractades amb la finalitat de prestar el “Servei Gent Gran”, i poder-li oferir les seves avantatges; servei d’orientació social (accés directe a un equip d’orientadors socials), organització d’activitats lúdiques i culturals específiques per a gent gran, enviament de la revista Mutuament, i descomptes en la majoria de serveis que pugui necessitar. La base de legitimació és la execució del contracte de prestació de serveis. D’acord amb l’article 9 apartat (h) del Reglament Europeu 2016/679, el tractament és necessari (…) diagnòstic mèdic, prestació d’assistència o tractament de tipus sanitari o social, o gestió dels sistemes i serveis d’assistència sanitària i social. En tot cas, al captar dades de salut, tractarem les seves dades sempre que ens hagi donat el seu consentiment. Per tant, la base que legitima el tractament de les seves dades de salut és un consentiment exprés.
2. Les seves dades de caràcter personal seran tractades amb la finalitat de prestar els següents serveis: Mutuam en casa: servei d’atenció a domicili personalitzat segons les necessitats i gestionar els nostres recursos per a donar una solució adequada. Servei de teleassistència: tramitar l’enviament i pagament del servei perquè el proveïdor pugui gestionar la instal·lació i manteniment i prestar assistència a la seva central d’alarmes.
3. Si és usuari/a dels serveis residencials, podem tractar les seves dades per proporcionar-li els següents serveis residencials de Mutuam: Apartaments: gestionar la seva estada i proporcionar-li el lloguer dels nostres apartaments. Tanmateix, tractem ses teves dades per proporcionar-li serveis assistencials, domèstics i lúdics del propi recurs. Residències geriàtriques: tanmateix, gestionar la seva estància a les nostres residències geriàtriques i oferir-li un servei d’assistència continuada per equips altament professionalitzats. Centres de dia: serveis d’atenció diürna multidisciplinar i organització d’activitats adequades a les seves necessitats.
4. Les seves dades són necessàries per la prestació dels següents serveis sanitaris:
  • Assistència sociosanitària en els nostres hospitals sociosanitaris d’acord amb el seu diagnòstic.
  • Assistència sociosanitària en els nostres hospitals de dia.
  • Prestació d’Atenció Domiciliària i Equips de suport especialitzats (PADES)
  • Activitats assistencials en les residències geriàtriques assignades pel Servei Català de la Salut, a través dels nostres equips d’atenció residencial (EAR)
  • Unitat de valoració geriàtrica integral (UVGI) amb la finalitat de prevenir, avaluar i abordar situacions de fragilitat o alteracions cognitives i efectuar una valoració íntegra del seu estat de salut.
  • Suport i atenció psicosocial en els processos de dol a través dels equips d’Atenció Psicosocial de l’Obra Social La Caixa, gestionats per Mutuam.
5. Gestionar i tramitar les diferents assegurances que Mutuam ofereix. La base de legitimació és l’execució del contracte de l’assegurança.
6. Tractem les seves amb la finalitat d’oferir més informació sobre els nostres serveis, així com resoldre qualsevol qüestió o dubte que ens faci arribar via telefònica o per correu electrònic. La base de legitimació és l’execució del contacte de prestació de serveis.
7. Podrem tractar les seves dades per mostrar el contingut de la web, el blog i els butlletins digitals, sol·licitat per l’usuari d’acord amb la Política de Cookies i la Política de Privacitat del nostre lloc web www.mutuam.cat i del nostre blog www.mutuamblog.com La base de legitimació és l’autorització del receptor de la informació.
8. Si desitges treballar amb nosaltres tractarem les dades personals que ens facis arribar a través del formulari de sol.licitut de treball que tenim a disposició a la nostra web. T’informem que tractarem les teves dades amb la finalitat d’incorporar-te al procés de selecció de Grup Mutuam. La base de legitimació és el teu consentiment perquè tractem les teves dades per la finalitat d’incorporar-te al nostre procés de selecció.